Cart 0

Micellar Water as Hair Mist untuk rambut lembut

Sutrina hacks kembali lagi!

As we all know Sutrina micellar water ni actually guna sebagai makeup remover but boleh juga guna as toner dan face mist.

But one of our customer try sembur dekat rambut as hair mist. Dia kata rambut dia rasa best dan fefeeling garden hehe. Dia sembur sebelum pakai tudung and rambut tak bau kepam, tak dull dan serabai lagi!

Yey thank you for sharing dear customers.

Then agent ramai2 try juga as hair mist. The results :
✔️ Kelemumur/flaky hair da tak ada
✔️ Rambut kurang gugur
✔️ Rambut terurus, no more frizzy hair, wangi
✔️ Masalah rambut berminyak selesai.


Bila nak sembur Micellaar water dekat rambut?

- Boleh sembur sebelum tidur, bangun tidur rambut tak frizzy dan kembang

- Sembur di rambut selepas mandi time rambut basah-basah

- Or korang boleh eksperimen sekali tengok korang punya rambut sesuai macamana


Kalau tengok ingredient Sutrina Micellar Water memang great for hair. That is why we go for natural and organic ingredients. Serba boleh 😂





Older post Newer post